Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru copilul tau!

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Jucarie Pistol cu 3 ventuze LG Imports LG2285

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1195 lei Lei
Brand
LG Imports
Out Of stock
Descriere
Setul include: 1 pistol de jucarie 3 sageti de jucarie

Dimensiuni: Pistol: 14 cm x 8 cm Sageti: 7.2 cm

Caracteristici: Pistolul are un design compact si ergonomic, fiind usor de manevrat de catre copii. Sagetile sunt confectionate din material moale si sigur, pentru a preveni orice accident. Culorile vii si designul atractiv vor capta imediat atentia copiilor. Recomandat pentru copii cu varsta de peste 3 ani.

Beneficii:
Dezvoltarea abilitatilor motorii fine :
Utilizarea pistolului si a sagetilor ajuta la imbunatatirea coordonarii ochi-mana si a dexteritatii. Incurajarea jocului de rol :
Copiii isi pot imagina diverse scenarii si aventuri, stimulandu-le creativitatea si imaginatia. Invatarea regulilor de siguranta :
Copiii invata importanta utilizarii in siguranta a jucariilor si respectarea regulilor in timpul jocului. Interactiunea sociala :
Jocul cu aceasta jucarie poate incuraja colaborarea si competitia sanatoasa intre copii, dezvoltand abilitati sociale si de comunicare.
Distractie si recreere : Asigura ore intregi de divertisment si activitate fizica, contribuind la sanatatea si bunastarea copiilor.

Atentie: Supravegheati copiii in timpul utilizarii pentru a evita directionarea sagetilor spre fata sau ochi. Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani din cauza pieselor mici care pot fi inghitite.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura